kevinlevie

Moneymonk: Vereenvoudig je boekhouding met deze intuïtieve software

Moneymonk is een van de eerste softwares die je waarschijnlijk tegen zult komen tijdens de zoektocht naar een geschikt boekhoudprogramma. En dat is niet zomaar, omdat dit programma ontzettend bekend is onder zzp’ers en daardoor al veel naamsbekendheid heeft. Een moneymonk ervaring is belangrijk om mee te nemen in de keuze om wel of niet voor dit boekhoudprogramma te kiezen en gelukkig zijn deze er genoeg. Je kunt makkelijk je bonnetjes en facturen inscannen, maar geen inkoopfacturen inboeken. Dat is een aspect waar je even rekening mee moet houden. Zo heb je in ieder geval wel structuur, omdat je wel de computer moet gebruiken voor de boekhouding.

Een stap in de goede richting

De software biedt een opstartservice die jou in het begin kan helpen opstarten en voor een beginnende ondernemer is dit toch wel heel erg welkom. De boekhouding kan door ondernemers toch wel als eng gezien worden en daarom is dit een belangrijke, maar goede service. Daarnaast is er altijd een goede klantenservice die voor jou klaarstaat om je goed en accuraat te kunnen helpen. Zo hoef je niet onnodig lang te sukkelen, maar is er altijd een hulp te bereiken. Je kunt daarnaast gemakkelijk factureren en je facturen opmaken zoals jij dat wenselijk vindt.

Is het voor jouw bedrijf voordelig?

Er zijn dus nog wel een aantal zaken waarvoor je echt de computer moet gebruiken, zoals het inboeken van de inkoopfacturen en het in de gaten houden van de herinneringen die je moet sturen. Daarnaast is de software niet handig voor bedrijf met voorraadbeheer, omdat dit systeem daar niet voor gemaakt is. In andere gevallen is dit programma een goede hulp bij boekhouden. Het is een goed idee om een aantal ervaringen te bekijken van gelijksoortige bedrijven om te zien of het ook voor jouw bedrijf een aanrader zou zijn. Wees hier realistisch in en bedenk dat er in de meeste gevallen een proeftijd is.